Min graviditet vecka 31

Min graviditet vecka 31

Under vecka 31 har bebisen mätt 41 centimeter och vägt omkring 1,6 kilo. Vecka 31 och grönsaksjämförelsen har varit vinter squash (jag var tvungen att googla för att se vad det var hehe)

Bebis är färdig nu och det känns ju helt fantastiskt bra 🙂 Snart får vi träffa lillälsklingen <3

Allt blir ett träningspass nu. Det är nästintill omöjligt att ta sig upp ur soffan, vända sig i sängen och att komma upp från golvet. Att knyta skorna är hopplöst lika så att plocka upp något man tappat. Det får snällt ligga kvar på golvet om jag inte lyckas svinga upp föremålet med foten. Sömnen blir sämre och sämre och sämre vilket gör nätterna extremt lång. ”Huggen” där nere är kvar och det skär som knivar i perioder. Bebisen ligger nu med huvudet neråt och detta fick jag reda på idag (14/3) hos min barnmorska. Jag kan minnas när jag kände hen vrida sig tillrätta. Det var nämligen en dag som magen blev extra stor och kantig och känsla av ”nu händer det något här” infann sig.

Jag lider fortsatt av stor smärta i gallan och det enda som kan hjälpa en gnutta är att ställa sig upp. Det är trångt där inne och organen trycker mot varandra. Det är ju verkligen inte konstigt att jag har ont. Denna vecka har vi även tagit oss tiden till att bygga ihop vår kära BuggaBoo donkey 5 duo. Leonard blev helt till sig och vi märke att det blev mer verkligt för honom nu. Andfåddheten och hårda snabba hjärtslag är också några av symptomen som fortsätter. Men annars är det inget annat som tillkommit. Jag tycker magen är SÅ spetsig. Det ligger liksom inget runt höfterna. Men om jag minns rätt så hade jag ”samma” mage när jag väntade Leonard 🙂

snaaaart är vi i mål, tjoho!

Bubblerooms kläder fungerar så bra på mig under graviditeten. Brukar gå upp en storlek bara 🙂 Tips till er gravida!

Läs mer: min graviditet vecka 30 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *