Min hudvårdsrutin tillsammans med Under your skin

Min hudvårdsrutin tillsammans med Under your skin

Inlägget är i ett betalt samarbete med Under your skin

Det är många av er som är nyfikna på min hudvårdsrutin. Jag har fått en hel del frågor av er angående ämnet och vilka produkter som fungerar för mig. Jag har ju varit ärlig mot er från början om att jag har haft problem med acne som har utvecklats till en känslighet i min hud. Jag har de senare åren hittat produkter som verkligen fungerar för mig. Under Your skin är ett varumärke jag litar på och produkter jag alltid faller tillbaka till. Så ja, jag använder Under Your skin och deras hudvård som jag älskar. Nu ska jag berätta mer om mina rutiner.

Innan vi börjar vill jag passa på att ge er en rabattkod som ger 20% rabatt på hela sortimentet.
Koden är Emmaj20

Kitet jag använder heter Detox Face Kit Pro <– shoppa här klick
Detta kit innehåller, ansikts serum, kräm och olja.

Min hudvårdsrutin tillsammans med Under your skin

  1. Mitt första steg i min kvällsrutin är att avlägsna all make up. Jag använder mig av en mild rengöring ”Face Cleanser – Ansiktsrengöring på djupet”. Detta är en nyhet från Under Your Skin som jag älskar. Jag brukar tvätta ansiktet två gånger de dagar jag bär smink.
  2. Därefter klappar jag ansiktet torrt med en mjuk handduk för att sedan applicera serum, Detox face serum. Under vinterhalvåret har jag även använt Under Your skin olja som jag tycker är toppen. Den sjunker in fort i huden och lämnar INGA kladdiga rester. Tipset är att droppa några droppar av oljan i hudkrämen.
  3. Efter detta masserar jag in Detox face cream.
  4. Det sista steget i hudvårdsrutinen är att applicera Under Your Skins 2-i-1 Lash & Brow Growth Serum. Detta är också en relativt ny produkt som är WOW. Jag har använt den i någon månad nu och mina fransar har verkligen fått en helt annan täthet och längd.

Alla Under Your skin produkter fungerar både på morgonen och på kvällen. Samtliga produkter är fria från parabener, silokoner och sulfater.

Jag har länkat detta fantastiska kit ovan i inlägget. Alla produkter är oerhört dryga och varar länge. Jag är supernöjd med samtliga produkter. Jag har gått från en stram och torr hud till en återfuktad hud med massor av glow. Tack snälla för att ni levererar så bra och fina produkter. Jag är så nöjd!

Här är rengörings moussen som jag tycker är så bra!

Min hudvårdsrutin tillsammans med Under your skinDetox kitet som jag älskat så länge  Min hudvårdsrutin tillsammans med Under your skin

Frans och brynserum i en och samma förpackning. SÅ BRA!

Handkrämen använder jag lite då och då under dagen. Denna är så bra.

Läs mer: Under Your skin recension 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *