Bloggflöde

Min onsdag i bilder

Hej hjärtan!
Idag kommer min mamam och pappa hem till oss. Vi behöver verkligen hjälp med allt innan våra flyttgubbar kommer på måndag och börjar lasta. Det är så mycket mer som man ska göra än vad man kan tro. Eftersom L jobbar så mycket och jag är gravid går det inte så snabbt med all packning så jag uppskattar så mycket att dem kommer. Förutom all hjälp vi kommer så blir det även myskvällar i allt kaos 😂 Nåväl, det är ju så det är att flytta!

Igår var min dag fullspäckad med så lyckade möten. Hade sån energi igår och jag utnyttjade verkligen det. Jag jobbade från tidig morgon till sen kväll för man vet ju aldrig om / när nästa krasch kommer. Mötena gick så bra och jag har en minst sagt spännande period framör mig. Det är så mycket jag vill (men inte kan) berätta just nu.
Nu blir det jobb i ett par timmar innan mamma och pappa kommer.
Så här såg min dag ut i bilder:

Ett besök på Hanna Liska pr tillsammans med min kära Luana

Fick så mycket fina kläder med mig hem. Jag ska visa er allt <3  Sen sprang jag vidare på mina ärenden. Här möte på N.18 med en ny samarbetspartner.

Mellan varven gick jag till H&M och Newbie. Köpte det finaste till vår lilla L. Men det är inte lika lätt att hitta kläder till denna (snart) mamman…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *