Bloggflöde

Mina bästa inredningstips – så kan du förändra din bostad på ett billigt och enkelt sätt 

Känner du att du har tröttnat på hur det ser ut hemma hos dig? Oroa dig inte, jag har varit där jag med. I och med att vi människor tenderar att tycka om olika saker i olika perioder, där vi gärna även följer trender och andras stilar, kan det vara svårt att trivas i hemmet om bostaden hela tiden ser likadan ut. Samtidigt är det inte alltid som man varken har tid, lust eller råd att köpa nya möbler eller inredningsdetaljer. Då kan mina tips om hur du kan förändra din bostad på ett billigt och enkelt sätt sitta som handen i handsken!   

Det krävs inte alltid stora förändringar 

Något som framförallt är viktigt att komma ihåg då man känner att det är dags för en förändring i bostaden är att förändring inte alltid behöver innebära stora förändringar. Utan i många fall krävs det inte mer än att man justeras, ändrar på och byter ut vissa inredningsdetaljer för att bostaden ska kännas som en helt ny plats. 

För att ni ska förstå vad jag menar har jag samlat mina bästa tips på hur du kan gå tillväga för att få en ny känsla i din bostad. Och det utan att du varken behöver spendera särskilt mycket pengar, köpa massor av nya saker eller lägga ner mängder av tid. Hoppas att ni testar några av mina tips och att de gör skillnad för trivseln i bostaden från gång till gång! 

Satsa på mysiga mattor och stilrena textilier 

Inredningsdetaljer som kan göra väldigt stor skillnad för helhetskänslan i hemmet är textilier av olika slag. Med textilier menar vi mattor, gardiner och andra tyger som tar bort den där kala, tråkiga och opersonliga känslan i boendet. 

 Bara genom att placera en matta under soffan, på badrumsgolvet, i sovrummet och i hallen kan du få en väldigt mycket varmare atmosfär. Gardiner omsluter rummet och bidrar till en mer omfamnad känsla. Har du redan mattor eller gardiner kan du testa att flytta runt dem och byta plats på dem för att få en ny stil. 

 

Dekorera väggarna med tavlor 

Tavlor är en inredningsdetalj som minst sagt sätter en personlig touch på en bostad. Känns det som att något saknas i ditt hem kan det faktiskt vara så enkelt som att det saknas just lite tavlor på väggarna. Idag är det hur enkelt och smidigt som helst – och även väldigt billigt – att beställa hem posters online. 

Utbudet av både posters, tavlor och e-handlare som erbjuder dessa produkter är otroligt stort. Det innebär att detta är något som finns tillgängligt för alla. Vill du liva upp ditt hem och sätta en personlig touch på det hela är detta ett av de bästa tipsen för inredning av hemmet jag kan ge dig! När du väl köpt hem några posters kan dessa också flyttas runt om du önskar förändra något. 

Hållbar och medveten shopping som gör gott för alla 

Sist men inte minst vill jag tipsa dig om att vända dig till olika second hand-affärer och loppisar om du vill hitta lite ny inredning till ditt hem. Där kan du komma över riktigt fina, coola och unika föremål som minst sagt skapar en personlig touch i hemmet. 

Det finns mängder av guldkorn att finna, och det även till riktigt bra priser. Att handla på loppisar och second hand- affärer är bra både för din plånbok, ditt samvete och vår miljö – en win win för alla helt enkelt. Att handla hållbart är något som vi alla borde kan och bör göra för vår gemensamma framtid.   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *