Bloggflöde

Lite bilder från senaste veckan

Hej och godmorgon hjärtan!
Idag regnar det otroligt mycket här i Stockholm, men jag kan inte låta bli att tycka att det är mysigt. Med sol kommer kraven på att vara utomhus och jag har helt ärligt inte ork till det varje dag. Eller jo, det är klart jag är ute varje dag om det så bara är en promenad runt huset på kvällen. Nåväl. Jag mår verkligen inte bra som jag sagt innan och det är så otroligt jobbigt. Energin är liksom på noll och jag måste sova flera gånger under dagarna. I och med detta blir det svårt att hinna med allt jobb, vara en bra vän och en bra partner. Men men, snart är han ute och jag tror absolut inte att jag får mer tid över då, men förhoppningsvis är illamåendet och magsmärtorna borta 🙂 Jag måste i alla fall tänka positivt för helt ärligt längtar jag så otroligt mycket efter att få träffa vår lilla son. Jag kan än inte ta in det.. VÅR son?! <3

Idag kommer pappa över vid lunch, han vill bli klippt och givetvis ställer jag upp på det. Jag gjorde även älsklingen sommarfin i håret häromdagen. En hel peruk försvann kan man säga. Jag tänkte jag skulle visa lite bilder från vardagen här hemma från de senaste dagarna.

Långa sovmorgnar och våffelmys till frukost. Min älskling är bäst på att överraska mig.

Kalas för tre av Livias släktingar på samma gång. Så mysigt!Kubb, middag och härliga samtal.  Sen bröt jag ihop. Jag kunde inte sluta gråta när jag såg denna katt. Hon var skadad både i benet och om öronen. Hon haltade och liksom hoppade fram när hon skulle ta sig fram. Det brast för mig. När djur har ont / mår dåligt brister det för mig. Jag kunde inte släppa det. Vi fick i alla fall reda på att det var grannhusets katt och att dem ringt till veterinären.

Skulle prova kläder inför en samarbetes haul, men somnade och vaknade upp med kläderna på. Livia testade frozen yoghurt häromdagen och det var en hit. Pelle fick lite nytt till garderoben 🙂 Så himla fina plagg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *