Bloggflöde

Minnesvärda 30-årspresenter

Hej älskade ni 🙂
Jag är så lycklig över alla mina presenter jag fick under min födelsedagsvecka förra veckan. Jag har hunnit kika på allt först nu och kände att jag ville visa er. Jag fick så fina saker som både inredning (sängkappa till sängen, vas, handdukar osv), skönhetsprodukter, upplevelser och så mycket minnesvärda saker. Mamma hade pysslat ihop en bok med en massa foton från när jag var liten, så otroligt kul att ha. Tack snälla för allt <3 Jag kan omöjligen fota allt, men här kommer några favoriter av det jag fick.
Jag berättar mer under bilderna.

Av älskling fick jag bland annat detta “tyngd hjärta” från Skultuna. Jag har velat ha det sååå länge. Nu är det äntligen i min ägo. Tänkte att jag skulle gravera det också.

Fick TVÅ stycken Liljan ljusstakar från Skultuna. En från mamma och en från mina svärisar <3 Dessa har jag drömt om.

Den vackra ramen och bilden från oss fick jag från underbara Letícia <3 Jag grät när jag såg den.
Bordet är från 1800-talet och den unnade jag mig själv från auktionsverket.

Lika så denna spegel. Jag grät när jag vann budgivningen. Jag hoppade av lycka här hemma när jag såg att jag vunnit auktionen. Denna spegel är också från 1800-talet och hör ihop med bordet ovan.

Min favoritparfym och signaturdoft från Chanel. En vinnande klassiker. Tack älskling <3

och dessa då!! Nej, men vad glad jag blir. Jag har velat ha silverbestick så länge jag kan minnas och just dessa “rokoko-inspirerade” har varit en dröm. Tack tack tack världens bästa flickvän.

<3 Fick detta vackra fotografi på min mormor och morfar som tyvärr inte finns i livet 🙁 Tack mamma <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *