Resor

Mitt älskade London

Hej underbara läsare!
London är verkligen världens finaste och bästa stad <3 Som jag längtar efter att få åka dit. För exakt ett år sedan befann jag mig här och spenderade en hel vecka med shopping, härliga middagar, bästis och musikaler. På grund av världspandemin har jag inte kunnat åka och kommer inte kunna åka i år. Det gör ont i hela mig. Finns ingen stad som London och det finns ingen som min bästis. Men men, met tiden blir det en resa. Det är helt klart den första staden jag kommer att åka till så fort situationen tillåter.

Jag tänkte hoppa tillbaka till min senaste London- resa som jag gjorde i oktober förra året 🙂

Ur bloggen från denna resa:

“När jag tog klivet ur planet idag på Gatwick fällde jag tårar. Det gör jag alltid när jag landar i London. Det finns ingen stad som denna. Här har jag bott, jag har gråtit, haft hjärtesorg, varit den lyckligaste, varit kär och känna mig helt förkrossad. Det finns ingen stad som London. Jag älskar allt med denna stad. Lukten, arkitekturen, kulturen, människorna och hela atmosfären här. Blir helt pirrig. Det är som att man skulle vara lite lullig dagarna i ända. Fnittrig, sprudlande ovh förväntasnfull. Idag har vi varit lite på stan. Shoppat, strosat runt och fikat. Vi gick faktiskt från hotellet till Oxford street. Gillar faktiskt inte denna gata så mycket. Jag föredrar ju Londons gömda pärlor. Men det var faktiskt längesedan jag traskade längst med Oxford street och idag påmindes jag om varför. Jäklar vad mycket folk det är haha”

Utanför det fina och lyxiga hotellet jag bodde på förra åretÄlskar ändå London – klimatet. Hur härligt är det inte att kunna sitta ute i klänning rn dag i oktober. Jag såg musikalen BIG. Sååå bra! Fika på bästa Fait Maision – fiket med bästis <3 Här kryllar det av rosa blommor och pastellig inredning.Middag på min favoritrestraurang “The Ivy” som ligger i Chelsa garden. Här kryllar det av stora celebriteter. Från hotellet jag bodde på. Så galet pampigt och vackert. Kolla bara stuckaturenHemma hos bästis <3Drinkar med fina London – vännerna <3Brunch med bästis<3En ensam powerwalk i bästa Hyde Park

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *