Bloggflöde

En fantastisk dag trots regn

Hej och god morgon älskade ni!
Fredag idag och på söndag är det vintertid. Igen! Glöm inte att ta tillbaka era manuella klockor en timma på söndag. Kan vara så lätt att glömma <3 Hur som helst så hade jag en sån bra torsdag. Först hade jag ett möte, sen sprang jag förbi bästa Hanna Liska pr på Ljungfrugatan. Vilken Pr byrå alltså. Sååå himla mysigt att få hänga där och spana in vårens kollektioner. Jag fick med mig en så snygg kappa ifrån French Connection, lite plagg ifrån Ajlajk, en mössa ifrån Kati Niemi (som jag blev kär i) och lite annat fint. Tusen tusen tack bästa <3
Efter detta traskade jag till kontoret på Kungsgatan i kaosregn. Usch och fy för regn. Att svettas i en tjock jacka i regn är ingen hit. Men men. Det var en sån bra dag ändå!

Nu ska jag knata iväg igen.
Ha en fin fredag kära ni <3
Så här såg min torsdag ut:

Diadem ifrån Lily & Rose, topp ifrån Chiquelle och kjol ifrån H&M  Påväg till Hanna Liska PR Finaste och bekvämaste mössan ifrån Kati Niemi Våren ifrån French ConecctionVäl hemma med middag serverad ifrån wolt.
Läs också: Wolt rabattkod / promocode <- klick

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *