Bloggflöde

Mitt första jobb

Hej bästa läsare 🙂

Jösses vad tiden går snabbt. Jag kan inte förstå hur dem senaste 10 åren bara sprungit iväg. Jag har vuxit i min karriär något enormt och det är jag stolt över. I detta inlägg ska vi prata lite om mitt första jobb som tonåring.
Ett första jobb som jag hade vid 14 års ålder var telefonförsäljare. Jag älskade detta yrke och jag var riktigt bra på det. Under denna tid bodde jag hemma hos mamma i lilla Arvika. Jag ville jobba mycket och ofta så att jag kunde spara ihop pengar. Jag sparade till min flytt till Göteborg. Min största önskan då var att ha råd att studera på gymnasiet på en annan ort, då Arvika inte hade utbildningar som lockade mig. Jag kämpande varje dag under 10 veckors tid och jag älskade det jag gjorde. Att jobba på ett callcenter var verkligen min grej. Jag hade faktiskt turen att hamna hos många trevliga människor och dem flesta uppskattade verkligen det jag gjorde. Syftet med mitt arbete var att samla ihop pengar till en skola i Afrika.

Idag har jag inte lika tur med trevliga telefonförsäljare. Många från kundtjänst eller telefonväxel är mycket otrevliga. Jag undrar hur det kan komma sig? Människor med dessa yrken ska ju verkligen vara trevliga och hjälpsamma. En växel ringer man ju till för att bli kopplad vidare och oftast företagets första kontakt. Märkligt kan jag tycka.

Har ni jobbat som telefonförsäljare på ett Callcenter? Om ja, hur var era upplevelser. Då älskade jag det och jag försökte alltid vara den glada och trevliga. Idag tycker jag att många försäljare och växel jobbande människor inte är alls så trevliga som jag hade önskat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *