Bloggflöde

Swiss Clinic omdöme

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Eleven. Inlägget innehåller adlinks

Det finns väl inget roligare än hudvårdspodukter. Jag har så länge använt mig av Swiss Clinic produkter. Detta är ett varumärke som jag alltid kommer tillbaka till, vilket märke jag än provar emellan. Jag har alltid handlat mina Swiss Clinic produkter på Eleven då jag tycker deras priser är bäst. Nu får ni också hela 25% rabatt på Swiss Clinic.

Handla Swiss Clinic med 25% <– rabatt här

Nu ska vi prata om Swiss Clinic produkterna och vad jag tycker om dem.

Swiss Clinic omdöme

Hur tycker jag att produkterna fungerar då? Givetvis tänkte jag ge er en Swiss Clinic recension. Vissa av produkterna är ganska dyra, ja det står jag för. Men jag tänker att det är en investering. Swiss clinics produkter är fantastiska, de är dryga och gör jobbet som dem lovar. Jag tycker också att dofterna är behagliga och luktar så gott. Varje gång jag använder Swiss clinics serum säger sambon “åh nu luktar du sådär gott igen” hehe. Ett ganska bra betyg med andra ord. Jag försöker hushålla med serumet och har det bara några nätter i veckan. Hur som helst är prdoukterna värda varenda krona. Ögonfransserumet är fantastiskt, lika så deras brun utan sol droppar, skin roller och rengöringar.

swiss clinic tandblekning omdöme <– Handla här

Produkten jag ÄLSKAR mest (om jag bara måste välja en) så är det deras tandblekning. Det finns ingen tandblekning som är så effektiv som Swiss Clinics. Den är så snäll mot tänder och tandkött men bleker så snabbt och effektivt. Man lägger gelen enkelt i dem medföljande skenorna. När jag fått det resultat jag önskar brukar jag underhålla med Swiss Clinic blekningspenna. Jag brukar bleka tänderna med gelen och skenorna en gång i månaden för att fräscha upp 🙂

Swiss clinic tandblekning resultat

Jag fick mina tänder så vita som jag ville ha dem efter tre dagars användning. Det är riktigt snabbt för att vara en skonsam hemmablekning. Swiss clinics tandblekning Whitening System är en professionell tandblekning framtagen av tandläkare. Behandlingen är skonsam, effektiv och säker och ger snabba, långvariga resultat. Se till att shoppa med min kod NU <3

Hoppas ni gillade detta inlägg om Swiss Clinic omdöme

Swiss Clinic rabattkod och mitt omdömeBryn serum till alla som plockade sönder sin brun på 90-talet hehe. (jag är en av dem)

Swiss Clinic rabattkod och mitt omdömeÖgonfransserumDetta serum är WOW. Mina fransar växter så snabbt så det knakar.

Swiss Clinic rabattkod och mitt omdöme

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *