Bloggflöde

Möten, träning och packning

Hej raringar!
Då var det måndag IGEN. Snart halva februari har passerat och jag hinner knappt stoppa upp och njuta av livet. Allt går bara så snabbt och jag hinner inte med allt som jag önskar. Idag har jag spenderat denna måndag med att jobba, haft möten och skrivit en hel del. Jag älskar ju att skriva och när jag sitter djupt koncentrerad med något så går klockan snabbare än någonsin. Vid 13 unnade jag mig en dryg timme på gymmet. Älskar lunchsträning och att bryta av jobbet med träning och en härlig podd får mig att må så bra. Något annat som får mig att må så bra är att jag åker till min älskling i Lund i övermorgon. Åhhhh vad jag längtar efter henne. Saknar så att ha henne när, saknar att sova med henne, saknar att skratta med henne. Saknar allt med henne. Vi kommer ha så mysiga dagar tillsammans. Inte nog för att vi kommer ha ledig tid i hop utan vi kommer också att fira hennes födelsedag och alla hjärtans dag på ett sååå mysigt hotell i Malmö. Jag kan nog vara en väldigt romantisk flickvän, om jag får säga det själv hehe.

Nu ska jag öppna lite paket och sen ska jag jobba lite till.
Ha en fin kväll. Vi hörs senare 🙂

Så här ser jag ut typ varje dag. Så vintrig look ändå.

Detta är min utsikt just nu. Som jag älskar honom Åååå <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *