Resor

Att se Paris vakna till var något magiskt och alldeles speciellt. 

Fick en fråga här bland kommentarerna och jag tänkte att jag skulle svara på den öppet. Älskar att få frågor från er och jag delar dem gärna så här i ett inlägg.  Frågan jag tänkte svara på idag lyder så här:

Hej Emma Jennie. Du har rest så mycket och jag skulle så gärna vilja veta ditt finaste minne från en resa. OBS du får bara välja ett minne. Och välj kanske inte ett så jätte uppenbart. Tack och kram 

Hej fina du och tack för frågan<3
Ja, jag har rest en hel del och jag har nog sett det mesta. En sak jag sällan gör när jag reser är att festa bort och sova bort mina vistelser. Jag är alldeles för kultur-och historia intresserad för att spendera tiden på att vara bakis. Nåväl.. Jag har såna otroligt fina minnen från alla resor jag gjort, men eftersom att jag bara får välja ett minne så får det bli från en resa i somras. När jag besökte Paris i somras var jag vid ett flertal morgnar uppe när solen gick upp (alltså i ottan hehe). Det är något magiskt med att vakna med solen. När ingen annan är vaken. Eftersom att jag ÄLSKAR att fota fina landmärken, fina plaster och andra populära turistmål är det ganska enkelt för mig att gå upp så här tidigt för att fota. Man kan inte stå och trängas med tusentals andra för att fota, det går bara inte. Det är bortkastad tid och energi. Det är just detta minne som gör det så speciellt…. Jag gick alltså upp strax innan 04 för att ta en taxi till Trocadero Square för att fota Eiffeltornet när ingen annan var där. Vi fick denna plats för oss själva och det var magiskt. MAGISKT. Det går inte att förklara. Jag kände mig som rekvisita i en vacker målning.

Att se Paris och alla parisare vakna till var något magiskt och alldeles speciellt. 

…att sedan gå ifrån Eiffeltornet in till centrum alldeles ensamma och se pulsen växa fram var otroligt. Jag älskar detta. Jag älskar Paris. Jag känner den krispiga kalla morgonluften och lukten från gatorna än idag. Åh vad jag saknar Paris. Jag var ju inte där för alls längesedan, men jag vill dit igen. Helst redan nu i vår. Älskade stad. Jag tröttnar aldrig.

Paris i soluppgång <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *