Mötesdag och frukost på Nybrogatan

Hej hjärtan!
Igår hade jag en fullsmockad dag! Eftersom Livia är 100% ledig så passar jag på att boka in så mycket möten och jobbaktiviteter som jag bara kan. Det gäller ju att passa på 😀 Jag startade min onsdag med ett frukostmöte tillsammans med en supertrevlig tjej som jobbar på en mediabyrå som jag är ansluten till. Det var så mysigt! Vi möttes upp på Nybrogatan38 och åt så mycket god frukost. Blir så inspirerad och peppad efter alla möten med henne. Hon är guld!!
Efter mötet gick kag vidare till Hannaliska Pr där jag spanade in våren och sommaren hos märket Ajlajk. Dem har så mycket fint. Deras luftiga klänningar är en stor favorit hos mig.

När jag var klar här gick jag vidare till min tandläkare. Detta besök hade jag verkligen sett fram emot. Det är nämligen så att jag skulle få min tandställning. Nu sitter den där, där den ska 😀 Jag är så lycklig! Om någons skulle säga till 15-åriga Jennie att jag skulle vara lycklig över en tandställning senare i livet skulle jag bara skratta. Det känns så himla bra att den sitter där nu.

På eftermiddagen packade jag, Livia och Leonard våra väskor och åkte till Arvika.
Nu ska vi bara njuta av lugner ett par dagar. Det ska bli så härligt!!

Underbart god frukost på Nybrogatan 38 Pirrig innan jag fick min tandställningSå Vackert Hannaliska har så mycket fint i deras showroom. Vill ha allt. Leonard var så duktig på tåget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *