nakd haul rabattkod

Nakd haul rabattkod

I ett betalt samarbete med Nakd så vill jag visa er mina nya inköp. Jag satsade helt och hållet på sommarkläder och en vårkappa som jag visat er innan. Jag är så nöjd med mina val. Om ni vill veta vilken storlek jag har på plaggen så är det 38 och 40. I kappan har jag storlek 36 för det är av en oversized modell.
Med min kod EMMAJENNIE20 får ni 20% rabatt på siten. Passa på för koden gäller endast tills i morgon.

Perfekta strandkläder

Na-Kd har verkligen plagg för alla tillfällen. Eftersom vi ska åka till både Brasilien och Grekland i sommar så valde jag mycket plagg anpassade för det vädret. Mycket kjolar och set som man enkelt kan ha på stranden och på marknader 🙂 Na-Kd säljer även badkläder, perfekta strandväskor, solglasögon, sandaler och mycket annat som passar perfekt på semestern! In och kika vetja.

Jag har länkat mina favoriter här nedan!
Happy shopping älsklingar!

nakd haul rabattkodVit kjol med blommor här (klick) / Vit topp med blommor här (klick)

Svart linneklänning finns i massa olika färger här (klick)  Rutig kjol här (klick)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.