Mysig brunch på Östermalm

Hej läsare!
Jag är så tacksam över att jag ej har NÅGON smärta i tanden.. Eller ja, lite ont gör det, men ingen smärta att ens nämna. Jag är så tacksam för det. Har sovit som en stock inatt och det trodde jag ej. Tack för det. Nu är jag inte ens rädd för att dra ut nästa visdomstand, ser nästan fram emot det för att ha det överstökat. Nog om tänder.

Idag tog jag ut familjen min på brunch. Eftersom mamma är här och hälsar på så ville jag lyxa till det med brunch på ett av mina favoritställe, nämligen Klang på Karlaplan. Jag tog min favoriträtt egg Benedict med lax. Likaså gjorde de andra. Leonard fick dock amerikanska pannkakor med sylt och grädde. Han orkade en pannkaka så vi resten fick dela på de andra. Dessa fluffiga pannkisar är så goda. Leonard har blivit så duktig ute på restauranger och fik. Han underhåller sig själv på ett helt annat sätt nu än vad han gjort tidigare. Idag satt han och pillade med sina bilar, ett elektriskt ljus som han hittade och sen satt han i famnen en stund.
Efter brunchen blev det lite julshopping följt av en kylig promenad. Älskar ändå krispiga vinter promenader, det är något speciellt med det. särskilt sen när man kommer hem.
Jag har haft en superfin lördag verkligen. Hoppas ni också haft det <3

 Galet gott  Min godinng  Mamma vill bli influencer säger hon så här skapas det content hehe

Mina <3 <3Han väljer sina egna klappar han Blev så glad över att se denna balkong idag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *