Bloggflöde

Myskväll med Mello

Hej hej hej bästa ni!
I går vaknade jag på helt fel sida. Allt kändes fel och mitt humör var hemskt. Ibland kan jag verkligen känna att jag är en dålig sambo… Men jag har haft så mycket att tänka på och när jag är stressad kan det lätt gå ut över den som står mig närmast. I detta fall min flickvän 🙁 Usch, inte rättvist! Jag var verkligen grinig hela förmiddagen. Efter en dusch blev det bättre och då tog jag och älsklig en Bolt in till stan. Vi hade en del ärenden att göra. Jag har ju sett en massa fina textilier på Mio som jag bara var tvungen att köpa. Är ju rädd att sådant jag sett ska utgå eller sälja slut. Det som jag ville fanns. Vi gick vidare till åhléns där vi köpte mina favoritdoftljus från Voluspa och lite annat. Det var ju såå längesen jag var på stan. Kan inte minnas när faktiskt…

Efter shoppingen åkte vi hem till min bästa Rille. Han hade bjudit in till Mello-mys-kväll hemma hos honom. Vi köpte med oss lite mat och gottis. Kvällen var så mysig och jag är så nöjd med bidragen som gick vidare 🙂

Kollar ni på Mello?

Klädd i en poloklänning från Ajlajk och diadem från Petite Olivia Här rovligger vi lite sänga på Mio. Frågan är om vi ska köpa en ny till nya lägenheten. Den vi har är ju nice och bara två år gammal.. Vi får se. Blev såååå sugen på Falafel att vi var tvungan att köpa med till Rille. Där han bor finns det ju ett enormt utbud av restauranger. sååå mysigt Rille har det så fint hemma hos sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *