Bloggflöde

Estetikum en klinik jag litar på

– Detta inlägg är ett betalt samarbete med Estetikum –

I detta inlägg ska vi prata om skönhet och hur man kan ta fram sina bästa sidor.
Jag är verkligen inne i beautyvärlden och desto äldre jag blir desto mer intresserad blir jag av diverse ingrepp och förbättringar som man kan göra. Estetisk plastkirurgi är det nya.
I detta inlägg vill jag tipsa er om kliniken Estetikum som tidigare hette Laser & Estetik Uppsala. Kliniken är en specialistklinik med spetskompetens inom bland annat fettsugning, men erbjuder också olika typer av estetisk plastkirurgi. Några exempel på deras behandlingar är estetiska laserbehandlingar, hudvårds behandlingar och injektionsbehandlingar.

Estetikum är en Sverige ledande klinik när det kommer till fettsugning och det känns så himla tryggt tycker jag. I framtiden om / när jag ska genomgå en fettsugning så vet jag vart jag ska gå 🙂 Givetvis kommer jag att göra en fettsugning på Estetikum.

Estetikums filosofi är et är att ge ett professionellt och ett personligt bemötande till dig som patient. Dem håller en otroligt hög kompetens och är måna om att erbjuda dig säkra behandlingar med hög kvalitet.

Hittills har jag inte gjort så mycket med min kropp. Men ju äldre jag blir kommer ju kroppen att behöva det. Mitt mål är att ta fram det bästa från mig och att hela tiden jobba mot naturliga mål. I dagsläget har jag testat på att göra fillers i läpparna och Botox i hakan. Fillers började jag med som 19 åring och botox gjorde jag förra året. Jag är inte längre rädd för att åldras, få slappare hud, få en eventuell mamma – mage och drabbas av rynkor. Jag vet att allt går att behandla och att så gott som återställa.
Jag är så glad över att jag hittat en sån seriös klinik som Estetikum. För mig är trygghet så viktig när man ska genomgå någon form av behandling.

Vad är viktigt för dig när du ska genomgå en skönhetsbehandling? Jag är så nyfiken att få veta 🙂

Hoppas ni uppskattade detta inlägg <3

Här gjorde jag min första (och än så länge enda) botox behandling i hakan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *