Rabattkoder

Na-kd kod: emmajennie15 ger 15% rabatt

❤️Detta inlägg är ett samarbete och innehåller REKLAM FÖR NAKD❤️

Hej älskade ni!
Hösten alltså, vilken underbar årstid vi har framför oss. Att klä sig under denna säsong är helt klart min favorit. Det är ju så enkelt att klä sig. Allt blir så fint och jag känner mig så kvinnlig under hösten. Jag är inte alls så mycket för sommarmodet så det är nu jag börjar leva igen haha. Jag har givetvis i samarbete med Na-Kd tagit fram en rabattkod till er. Na-Kd har allt inför hösten. Dem finaste kapporna, bootsen och stickade koftorna. Jag bara älskar allt i min senaste leverans. Här nedan ska ni få se en Na-Kd haul i höstens färger och material.
Hoppas ni gillar den.

Na-Kd rabattkod 

Koden emmajennie15 ger er 15% rabatt på Na-Kd

Happy Shopping älsklingar

Na-Kd rabattkod Definitionen av perfekta höstboots (klick)Na-Kd rabattkod Rosa tröja med pärlor (klick) / svart croppad topp  (klick) Na-Kd rabattkod Topp -(klick)  Alltså denna är så fin. Älskar den! Kommer att bäras med så mycket kjolar i höst.  Na-Kd haul  En perfekt vita cardigan (klick) / Denna beiga kjol kommer jag att bo i under hösten (klick) Na-Kd bianca ingrosso  Finaste satinkjolen (klick) / svart tröja med pärlor (klick)  Na-Kd studentrabatt Beige omlotttröja, så skön och fin. (klick) Na-Kd instagram  Älskar att kjolen är i midi läng och pryds med knappar i sidan.
Älskar verkligen denna cardigan. Så fint med knappar och volang. Na-Kd blogg rabatt Den svarta, en vinnande klänning i garderoben (klick)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *