Bloggflöde

Underlätta din flytt

Hej underbara ni.
Jag vet att dagen kommer komma då jag och L behöver flytta. Idag bor vi på en 66 kvadratmeter stor lägenhet, men det kommer inte att räcka. Jag känner redan nu att vi vuxit ur lägenheten då jag är lite av en samlare. Eftersom jag jobbar heltid som bloggare och influencer kommer det ganska mycket saker därtill. Mitt kontor är idagsläget hemma, jag spenderar väldigt mycket tid i mitt hem och alla mina “arbets material” är hemma. Det vill säga sponsrade kläder till samarbete och många andra ting som väntar på att fotas och läggas upp. Nästa lägenhet ska det definitivt finnas plats för kontor och ett dressing room. Kanske också ett barnrum 🙂 Vi får se.

Hur som helst så kommer jag INTE att flytta själv och hålla på med städning och så vidare. Det har vi redan pratat om. Vi kommer självklart att ta hjälp av en flyttfirma Stockholm som hjälper till med bland annat lyft och förflyttning av dina möbler och lådor.. Det är så värt det. En flytt behöver inte vara jobbig. Jag avskyr att flytta och speciellt att kånka på lådor samt stora föremål.  Om det är någon tjänst jag tycker är “mer okej” att köpa så är det flytthjälp alltså. Att släpa och konka är ingen rolig syssla och absolut inget jag vill lägga min dyrbara tid på.

Hur känner ni inför flytt och hur brukar ni göra? Det känns ju som att ta hjälp av en flyttfirma är en investering i sig. Tar man hjälp med sådant så får man ju så mycket mer energi över till annat som att möblera hemma, inreda och så vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *