Bloggflöde

Na-kd Rabattkod 15%

Hej fina ni <3
Detta inlägg är ett samarbete med Na-kd och innehåller en Na-Kd Rabattkod 15%
emmajennie15 = 15% rabatt

Jag är så så nöjd med min senaste beställning ifrån Na-Kd. Jag passade på att klicka hem lite “Pre-spring-favoriter”  och allt satt så perfekt. Ni måste spana in Na-Kd och alla deras nyheter för en massa nice inspiration 🙂 Denna blus här nedan är så jag och såna här klassiska plagg blir aldrig fel. Valde att matcha dem med ett par tidlösa svarta kostymbyxor och ett diadem. Kan inte bli mer Emma Jennie än så här 🙂

Shoppa Na-Kd med min rabattkod här (klick) 

Trevlig kväll nu och Happy shopping hjärtan <3
Nu ska jag lägga ansiktsmask och umgås med Sandra som ska sova hos mig inatt. Så mysigt!

Blus här (klick)  // Byxor här (klick) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *