Bloggflöde

Na-kd Rabattkod – emmajennie15 ger er 15% rabatt

Hej underbara!
Ni kör vi igång med ännu en rabattkod hos bästa Na-kd <3 Emmajennie15 ger er hela 15% rabatt på ALLT. Nedan ska jag visa mina favvisar som ni kan hitta hos Na-kd just nu 🙂 Passa på att handla det ni önsskat med min kod. Desto mer ni handlar desto mer rabatt får ni

– Detta inlägg är ett samarbete –

Alla mina favoriter är länkade här nedan 🙂

Först ut har vi denna underbara skjorta. Så fina och så klassik. Passar till allt. Ni hittar den här (klick) 

 Sen har vi denna underbara jacka. Den är sååå jag. Älskar färgen och älskar tweed. Nu kommer jag ha den som en innejacka, men till våren kommer jag givetvis kunna ha den som en vanlig jacka. Ni hittar den här (klick) 

 Visst är den fin??

Finaste festblusen med knyt <3 Älskar wrap-modeller. Jag bar faktiskt denna igår på middagen 🙂 Ni hittar den här (klick) 

 Matchade blusen med mina högmidjade kostymbyxor. Så bekväma och så så så fina. Ni hittar dem här (klick) Vida kostymbyxor här (klick)  // Blus här (klick) // Kavaj här (klick) Kostymbyxor här (klick) // skjorta här (klick)  // blus här (klick) Klänning här (klick) // Jacka här (klick) // Polotröja här (klick)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *