Något vi vill ändra hemma

Inlägget är ett betalt samarbete med Beslagonline.se

Jag och Livia har varit så sega med att fixa i ordning vår lägenhet. Vi flyttade in när jag var höggravid så allt gick så långsamt. Men jag skulle säga att jag är så nöjd med allt nu. Alla rum har fått gardiner, lampor och mattor och vi är verkligen nöjda med resultatet. Allt passar så bra in tillsammans. Det känns verkligen som att hela lägenheten har en röd tråd nu vilket vi båda älskar! Nu är det bara lite mer dekoration och detaljer som ska placeras ut, men det får komma efter sommarens alla loppisrundor. Man måste ju känna in sådant. Jag vill få upp fler tavlor, växter, blommor, ljusstakar, statyer och lite personliga ting som souvenirer.

Inredning till hallen 

Vi tänkte börja med att göra om i hallen. Hallen har fått all förvaring som vi behöver, men den känns lite tråkig och avskalad. Jag vill ju att hallen ska se så bra ut som möjligt då det är de första rum man faktiskt ser i lägenheten. Jag surfade in på Beslagonline för att kika vad dem har. Jag har beställt därifrån förut och dem säljer detaljer till hemmet som gör en sån fantastisk förvandling. Mina skåp har fått nya handtag tack vare dem. Men denna gång satsade jag på krokar till hallen. Man kan aldrig ha för mycket krokar och dessa som jag beställde är så fina. Dem matchar vår övriga inredning i hallen. Jag valde krokarna i mässing då både avlastningsbordet, lampan och spegeln är i guld.

Dörrhandtag till våra sovrum ska ändras. En sådan liten detalj kommer förändra hela vår korridor. Just nu matchar det inte alls och jag vill även att denna detalj ska matcha övrig inredning.

Vi har bland annat köpt väggkrokar hallen som har tre justerbara armar som passar perfekt i en hall. Vi kommer använda krokarna till att hänga av väskor och halsdukar / scarfs. Än har jag dock inte fått upp dem då denna gravida kvinna inte är så smidig, men så fort dem är på plats ska jag såklart visa er.

Surfa in på beslagonline för att ta del av deras fantastiska sortiment. Dem säljer inredningsdetaljer till hemmets alla rum. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *