Bloggflöde

Några snabba från vardagen

Hej raringar!
Denna tisdag är planerna jobb, möte och behandling på i stan på min favoritsalong. Vi ska fortsätta jobba på min hud och mina förbaskade ärr av acne. Efter detta ska jag och L iväg och grilla tillsammans med hennes föräldrar aka mina svärisar <3 Jag ska få se deras gömsställe och den bästa platsen för picnick. Jag är så förväntansfull. Det blir min första grillning för i år 🙂
Nu ska ni få se några bilder från mitt album på telefonen. Bilderna är ifrån igår och i förrgår. Det är mycket piknickar nu och mat utomhus. Det älskar jag!
Ha en fin tisdag så hörs vi senare..

Puss och kram

Det finns INGET som slår sushi och vin på vår underbara balkong. Sasha får alltid vara med och givetvis har vi honom i koppel.

Älskar henne. Älskar ossFrån picknicken igår. Detta är mitt guldställe. En liten liten oas bortanför Norra Djurgårdsstaden. Här är man alltid ensam och det älskar jag. Pappa var också med på promemad och picknick igår.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *