Bloggflöde

Vi firar sex månader idag

Hej fina ni <3
Idag blev jag väckt av min älskling med en present. Vi firar nämligen hela sex månader tillsammans idag. Bästa sex månaderna i hela mitt liv. Jag hoppas att vi har resten av våra liv tillsammans, jag vill uppleva allt med henne. Precis allt. Jag kommer att göra allt för henne och allt för oss. Jag älskar oss 🙂

Idag står det promenad och picknick på shemat, ja igen. Finns ju inget mysigare, speciellt inte under detta halvår. Idag är det 27 grader så det gäller att passa på 🙂 Jag och L har liten försprångs-semester denna vecka för nästa vecka kommer hon att börja jobba innan den riktiga semestarn börjar. Det gäller ju att göra så mycket man kan tillsammans när man väl är ledig. Jag är ju sååå flexibil i mitt jobb då jag är egen. Det enda kravet jag har är dator och internetuppkoppling 🙂

Ni får njuta av denna soliga måndag. Nu ska jag svara på lite mail innan vi ska ge oss ut.
Så länge får ni se lite bilder på en perfek look när det är liiite kyligare ute.
Tröjan kommer ifrån bästa Femme Luxe

-samarbete-

Min fina polotröja med rosett hittar ni här (klick) 

Älskar denna loungewear tröja 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *