Bloggflöde

När allt faller

När vi inte trodde att det kunde bli jobbigare så är det exakt det de blir. Igår natt så föll verkligen allt. Livia bröt ihop totalt och jag orkade inte håll uppe allt själv. Vi höll på att bli galna. I samma veva och frustration bestämde vi oss för att åka till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Men efter att jag hade lugnat ner mig så kom jag på att det kanske inte är en sån bra idé trots allt. Så vi hoppade det. RS-viruset härjar enormt i Stockholm och det är de sista jag vill utsätta min bebis för i detta läge och akut är det ju inte.. Men för oss är det ju det. Vi orkar inte mer! Vi ringde hit Livias underbara föräldrar som kom på ett kick. Dem ställer fasen alltid upp och det är jag evigt tacksam för. Mormor stannade över hela natten och tog honom så att vi fick sova. Att vila öronen en stund var det mest uppskattade.

Idag åkte jag iväg till mödrvårdcentralen där jag hade en efterkontroll i och med min kejsarsnitt. Allt gick bra och snittet har läkt fint. Jag hade även tid för samtal och det var då jag också bröt ihop. Jag klarade inte ens svara på frågan “hur har första tiden med bebis varit”. Jag hade föreställt mig något helt annat. Bebisar gråter och har ont i magen, det är liksom standard. Men detta är på en nivå som inte är hanterbart för oss. Även denna barnmorska peppade mig men låg också på BVC om att vi måste få en läkartid. Nu är en remiss skickad till Stockholm kids och nu hoppas vi på att få en tid innan veckan är slut. Leonard måste få någon medicin för magen då jag vet att det finns.

Efter besöket hos MVC torkade jag tårarna och unnade mig en halvtimme hos HannaLiska pr och deras pressvisning av SS22. Jag behövde det och att få prata om något helt annat. Innan jag åkte hem sen handlade jag lite nya kläder till Leonard på Newbie. Deras kläder är ju magiska 🙂

Rödsprängda och trötta ögon.. på Mama mia, mödravårdcentralenÄlskar att strosa runt bland dessa vackra hus i mina favoritområden
Så mycket fint  Fick med mig en hel del fintTill min lilla älsklingInvigde mössan direkt jag kom hem då jag tog ut honom på promenad. I vagnen utomhus kan han få lite ro Man får inte glömma bort att gosa med storebror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *