Bloggflöde

När får man sätta upp julgranen?

Hej älsklingar!
Det är först NU som jag har tid med att blogga. Jag har haft så otroligt mycket med både jobb, uppdrag och möten idag. Allt har givetvis varit hemifrån, via länk. Som tur är går det ju att lösa så och det är jag tacksam för. Jag och Sasha har hållt ställningarna här hemma.
Nu vill jag fråga er en sak som jag har funderat på. När får man egentligen sätta upp julgranen? Jag är så förvirrad kring detta och vet inte vad reglerna säger. Finns det ens regler kring julgranen och när man får sätta upp den? Haha.
Jag Livia och lilla Sasha pyntade granen redan i söndag och det är väl verkligen inte okej. Men vi chansade. Första advent kan väl granen få komma upp? Vadd tycker ni? Har ni regler hemma hos er kring julpynt?

Nu ska vi bara kramas och mysa här hemma. Min älskling har varit på kontoret hela dagen och jag har längtat ihjäl mig efter henne.

Läs mer: Markslöjd rabattkod

Gosigaste tröjan kommer ifrån Bubbleroom

2 thoughts on “När får man sätta upp julgranen?

 1. Vilka fina bilder, tyvärr saknar jag julkänslor i år, kan ju vara så för jag ligger sjuk & har noll energi till att göra någonting, om jag har lite energi försvinner det på nolltid, har legat sjuk i en månad i det här viruset.

 2. Hej.

  Igen 🙂

  Skit i reglerna.

  Vill Du sätta upp Din julgran, så ska Du göra det.

  Ingen annan har ju rätt att bestämma hur länge Du ska behöva gå och längta efter Din julgran.

  Mvh//Tompa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *