När får man sätta upp julpynt?

När får man sätta upp julpynt hemma egentligen? Vissa börjar ju att ta fram adventsstjärnor och dyligt såfort mörkret faller över sverige. Jag kan tycka att det kan vara en aning tidigt att sätta upp sina julsaker redan i oktober, men det är jag. Jag tycker att man ska pynta hemma när vi är i december månad. Vad tycker ni egenetligen? Jag är ju så rädd för att man ska hinna tröttna på julen om man välkomnar den för tidigt.

När får man sätt upp julpynt?

shoppa julpynt på kampanj här <— klick

För att ta reda på svaret här så har jag givetvis googlat. Experter säger att man får börja juloynta under första advent, men att man ska vänta med att klä granen tills dagen innan julafton. Min spontana tanke är ”vem orkar vänta så länge”.
När sätter ni upp erat julpynt hemma? Orkar ni vänta eller är ni snabba?

Jag har hittat så mycket fina julsaker i år som jag vill pynta med. Jag är ju ”aldrig” hemma på julen då jag flyt Sverige. Men i år på grund av världspandemin så får jag mot min vilja stanna hemma. Då vill man ju göra det lite mysigt hemma. Har kikat online och hittat så mycket fina julstjärnor och adventsljusstakar. Min favorit är ändå stjärnorna.

Julpynt online

Jag har precis lagt en beställning på en massa fina julsaker på bästa Hemtex. Eftersom att läget är som det är känns det bara dumt att ge sig ut för att köpa sina julsaker. Släng dig på soffan, sätt på en kopp kaffe och klicka hem ditt julpunt i lugn och ro.

Hemtex rabatt

Just nu har Hemtex så stor rabatt på juldekorationer. Ni får inte missa detta.

Hemtex har upp till 40% rabatt på juldekorationer.


adlinks

hemtex rabattkodSån inspiration. Älskar att handlat juldekorationer hos Hemtex.

när får man julpynta Älskar denna julgran. Detta är verkligen goals när det kommer till gran haha. Denna fina brukar stå i Sturegallerian år efter år.

julpynta hemma Jag hann julpynta lite innan jag åkte till Thailand förra året.
Känns så sorgligt att inte få åka iväg i år..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *