Bloggflöde

Nu tar jag helg

Hej finaste läsare 🙂
I skrivandets stund är det just nu 30 grader här på Lidingö. Jösses vad varmt det är. Jag har bara suttit inne och jobbat, men det blir utomhus tid lite senare i eftermiddag. Det är nämligen så att min kära mamma kommer och besöker oss i helgen. Vi tänkte att vi skulle ha en liten picknick här nere vid vattnet lite senare. Picknick kan ju vara det mysigaste och speciellt i området vi bor. Mamma har inte sett var nya lägenhet än så det ska bli himla kul att få visa henne den och speciellt barnrummet <3
Nu är klockan strax tre och ni vet väl vad det innebär? MATCH. Sverige spelar mot Slovakien och jag är så taggad. Första året jag är taggad på fotboll, helt sjukt egentligen. Vad har hänt haha 😂

Ha en underbar fredag. Nu tar jag helg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *