Nyföddfotografering med lillen

Hej underbara läsare! Hoppas ni haft en fin helg. Måndag och ny vecka igen.
Igår var vi hemma hos min underbara vän Letícia nästan hela dagen. Hon bor så vackert i Solna där hon har sin foto-studio. Jag var orolig för resan att jag nästan ville ta en taxi. Som ni vet så har jag sådan svår ångest för att köra bil sedan bebis kom till oss. Jag är så oerhört rädd för att något ska hända. Men vet ni vad? Jag tog mig igenom det. Jag körde till och med INNE I STAN och i en trefilig rondell, det ni. Det är stort för mig. Det går bättre och bättre ju mer jag kör. Jag var så stolt igår när vi kom hem och jag är redan pepp på att köra nästa gång. Jag är himla tacksam över att jag har en egen bil. En av marknadens säkraste bilar dessutom.

Väl hemma hos Letícia så gick allt så bra. Jag var lite orolig för Leonards humör med tanke på all förändring som har skett för honom. Men det gick så bra. Han var så duktig, snäll och hjälpsam. Det var himla roligt att se. Sedan måste jag ju säga att Letícia har ett himla bra tålamod hehe. Bebis var också nöjd de fyra timmar vi var där vilket var fint.

Jag är så exalterad över att få se bilderna som hon tog. Jag fotade lite ”Behind the scenes” som ni ska få se i detta inlägg. Givetvis kommer jag att visa er det färdiga resultatet senare också.

Nu ska hela familjen iväg till stan. Först ut är det lillens första besök hos BVC sedan ska vi bruncha och shoppa lite på stan. Leonard är ledig från förskolan än och det är så mysigt tycker jag.

Ha en underbar måndag och en fin vecka.
Stor kram

En reaktion på ”Nyföddfotografering med lillen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *