Picknick-säsongen är igång

Hej fina ni!
Vädret är ju helt underbart här i Stockholm och säkert i övriga landet också <3 Dagarna passerar här och jag har dålig koll på vad det är för dag vi har. Nätterna är tuffa och dagarna lika så. Men jag njuter ändå. Jag älskar mitt liv och mina barn och känner en sådan tacksamhet. Barnen är små så kort tid och jag försöker ständigt att tänka på det när det är lite jobbigt. Det är så enkelt att ha en bebis nu på sommaren tycker jag. Inga jackor behövs och man kan sitta och amma vart som helst.

Vi har gjort små små utflykter här varje dag under veckan. Igår satt vi på en stor filt i parken nere i parken hos oss. Mormor och morfar kom med fika och en massa bär. Leonard fick leka av sig och mammorna fick andas en stund.
Idag har vi varit nere i Dalénumkajen här på Lidingö och myst. Vi har fikat, ätit glass, känt på vattnet och lekt en massa. Leonard var så glad över att man äntligen kan vara utomhus utan jacka haha.

Jag blir bättre och bättre för varje dag som går. Nu har vi varit hemma från sjukhuset i en vecka och jag har nu slutat att gå på smärtstillande. Jag har ont, men inte alls så intensivt som det var under den första tiden.

Gårdagens mys nere i parken hos oss <3

Idag traskade vi ner till kajen. Jag älskar förresten vår vagn. Idag tog vi bort Leonards sittdel då han ville gå (läs springa) Överlycklig liten en  i väntan på glassen skogen intill oss är bra vacker den   en glass om dagen, minst! mmmMammas lilla hjärta

Läs mer: Mockberg rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *