Obeskrivligt bra dagar!

Hej allihopa!
Som ni vet åkte jag till Halmstad igår (den 21/7) med familjen. Vi checkade in på hotellet som jag och syrran skulle sova på, gick lite på stan, lunchade och så klippte jag mig! Blev jättenöjd med klippningen, håret känns verkligen jättefräscht 🙂 Efter en dusch och ombyte på hotellrummet begav vi oss till Falkenberg för att käka god middag och lyssna till Mary och Tessan. Jättegod mat och efterrätt blev det, pappa hade överraskningar som vanligt!


Två efterrätter blev jag bjuden på, riktigt goda!


Mariette och tessan spelade i första ”halvlek” lugna och mysiga bitar. Vädret häll i sig och vi hade det jättetrevligt!


Jag (och pappa skymtas lite)

Efter pausen kom Mary tillbaka med ett leende på läpparna och jag kände att det var något pågång, känner igen hennes busiga blick. Mariette fick stället att säga grattis till mig och hon tillägnade hennes ”världens bästa låt” till mig: ”Because the night”. Helt fantastiskt bra låt, som ligger högt på listan bland mina favortlåtar. Tack så jättemycket (igen) för gratulationerna Mariette! 


Blev mycket gott drickbart under kvällen!
Efter gustav bratt och kramar av Mary, sa vi hej då till mamma, pappa och brorsan som åkte hem de dryga 40 milen. Det var verkligen uppskattat att dem var med! Resten av oss tog oss vidare till Halmstad och mårtenssons där vi firade min födeösedag vidare!


Det var riktigt skönt att träffa sängen efter en utekväll…! Vi hade det verkligen jättekul 🙂


Tack så jättemycket pappa för hotellnatten och allt annat du bjudit på under dagarna 


Idag vaknade jag upp, lite seg och trött, men jag blev genast på topp när jag visste  vad som väntade…—> HOTELLFRUKOST på Clarion kollection:D
Var i halmstad hela dagen, lika kul som alltid. Träffade på två mycket sköna människor, tack för det 

Visar ALLA presenter jag fått i morgon! antar att ni vill se dom 🙂

Sen till en annan sak, jag ska på P!NK i morgon. Pappa ringde och överraskade mig och syter för några timmar sen. Gulliga pappa hade bokat biljetter till oss, Tack pappa för ännu en fin födelsedagspresent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *