Tack tack tack!

Jag har haft en toppen födelsedagskväll här i Göteborg med familjen 
Har fått en massa fint: smycken, bodylotion, smink, parfym, kläder, presentkort, pyjamas, godis, lotter, brödrost, micro (jag hade faktiskt ingen, haha) och massa pengar. Fick också en finfin middag ikväll plus att pappa handlade mat till mig för drygt tusenlappen, tack pappa! I morgon fortsätter firandet, får då har pappa bokat hotellrum i Halmstad till mig så där tillbringar jag natten. Kommer åka till Halmstad runt tiotoden för klockan ett ska jag till Martin (som jobbar larsson & lange) och klippa mig 🙂 Efter det blir det mumsig lunch med familjen sen på eftermiddagen åker vi vidare till falkenberg och käkar middag samt lyssna till Mary och tessan!
♥ Sen blir det tillbaka till Halmstad för efterfest!

Nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra dag!
Tack allihopa för det fina gratulationerna! puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *