Outfit till flyget

Hej finaste!
Idag ska jag och Leonard iväg på ett lunchevent tillsammans. Hoppas, hoppas, hoppas att han är en snäll pojke idag och att vagnen fungerar. Lämnar såklart aldrig bärselen hemma, för man vet ju aldrig. Hur som helst så ska det bli så mysigt att han följer med mig. Han kommer få hänga med på en hel del framöver och inte minst under hösten.

På tal om något helt annat så känner jag mig så nervös inför resan till Brasilien, eller jag är mest berväs för kaoset på Arlanda. Ena studen läser jag att det är lugnt och andra stunden så är det kaos igen. När vi flyg till London för cirka tre veckor sedan var det enbart kaos till säkerhetskontrollen. Vi kan inte göra annat än att försöka vara på plats i rinlig tid och hoppas att allt löser sig tills dess.

Nu vill jag visa er en perfekt flyg-outfit om man som vi ska flyga på en extremt obekväm tid. Jag brukar aldrig ha mjukskläder på mig när jag flyger. Men nu när vi ska resa på natten och med barn så känns det bara rimligt. Denna look kommer från Stronger och jag älskar den. Koden EMMAJ20 ger er 20% på allt hos dem så passa på 🙂 Jag har ett samarbete med dem på min instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *