Packar resväskan till Brasilien

Hej finaste ni!
Idag har jag och Livia gjort en rikrig mega beställning från Apohem. Om en vecka åker vi till Brasilien och vår shopping lista med apoteks varor är enorm haha. Det var så skönt att sätta sig ner tillsammans och bara beställa ALLT. Nu känner jag att allt är under kontroll haha.

När jag reser har jag alltid med mig minst två necessärer. Jag har en med bara apoteks  grejer som medicin, rengöring, kosttillskott och hudvård. Sedan har jag en anann necessär med bara smink i. Jag vet att dessa två necessärer tar upp halva väskan, men det är också en del av den vitkigaste packningen.. Jag kan inte leva utan vissa saker på resan och jag känner mig trygg med mina mediciner som jag köpt i Sverige.

Jag brukar alltid shoppa på Apohem, Jag känner mig så trygg med deras grejer och jag har handlat hos dem väldigt länge. Jag vet vad jag får och de håller vad dem lovar.  Det har aldrig varit smidigare att handla apoteksvaror online. När jag fyller på apotekslådan här hemma gör jag alltid en genomgång av vad vi har och vad vi saknar. Saker som förbrukas snabbt här hemma är givetvis barn relaterade saker men också mycket varor som vitaminer, värktabletter, rengöring, krämer och övriga mediciner. Allt detta passade jag på att inhandla när jag ändå var i farten. Det är ju så mycket som Leonard behöver och Apohem har allt.  Packningen till Leonard är nu lika stor som vår packning är haha. Men hellre att man har för mycket grejer med sig än för lite.

Apohem ett nätapotek jag älskar

Att man kan sitta hemifrån soffan och lägga en order på apoteksvaror är lyx. Det är ju inte alltid som man har kunnat shoppa apoteksvaror online, men nu äntligen så kan man det. Hos Apohem får du alltid professionell hjälp, deras farmaceuter svarar dig på dina frågor via en fantastisk chatt på hemsidan. Jag har frågat dem så mycket och dem har varit otroligt hjälpsamma. På Apohem finns allt möjligt, även till bebisar. Apohem har helt klart det mesta som man behöver inom kategorin Apotek.  Förutom att man kan handla receptfria läkemedel, hudvård och en massa mer kan man givetvis också beställa hem sina receptbelagda läkemedel. Mina favoritvarumärken som du hittar hos Apohem idag är bland annat Aco, Libero, och Babor 🙂

I min rese-necessär

Idag har vi som sagt packat alla necessärer inför resan. I handbagaget har vi lagt ner mediciner som åksjuktabletter, värktabletter och mina dagliga kosttillskott. I stora bagaget har vi alla andra mediciner som magtabletter, mer värktabletter, vätskeersättning med mera. Mina magtabletter är nästan det viktigaste i hela packniningen. Jag hoppas att dem även denna gång räddar mig från turstiarée och liknande magbesvär.
Känns så skönt att allt är packat nu, eller nästantill allt. Det viktigaste ligger fint och prydligt i väskan.

Vad är det viktigaste i er resväska när ni ska iväg utomlands?
Jag kan varmt rekomendera apohem.se som nätapotek. Dem har ett fantastiskt sortiment av apoteksvaror, beauty och skönhet. Spana in dem vetja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *