Påskafton

God morgon läsare!
Igår blev inte dagen som vi hade planerat för och så blir det rätt ofta när man har småttingar. Mitt storasyskon med familj skulle komma hit igår, men deras lille son fick feber under natten så middagen hos oss blev tyvärr inställd igår 🙁 Vi bestämde oss för att fira påsken dag två ändå. Det blev lite äggjakt och öppning här hemma igår och Leonard var så glad. Han fick så mycket fint i sitt ägg (inget godis haha) som han blev så glad för. Jag och Livia ger också varandra ett ägg varje år, det tycker jag är så mysigt. Man blir ju aldrig för gammal för ett ägg.

På förmiddagen tog vi oss alla in till Djurgården för att möta upp mina svärföräldrar och vänner till dem. Vi satte oss för fika på fantastiska ”Arthurs Café” detta ställe äskar jag och är mitt ”go to” fik på våren och sommaren. Ni måste dit 🙂 Jag tog en våffla, Livia en sommarsallad och Leonard våffla. Men han somnade ifrån den så vi fick en väldigt lugn fika om man säger så 🙂 Vi satt UTE i solen och det var så oerhört skönt att känna solen värma. Jag hade med mig både en extra tröja, vantar och mitt pannband. Det behövdes såklart inte, jag kunde liksom ta av mig kappan. Som vi njöt!

Efter fikan så promenerade vi till Karlaplan och då fick jag såna värkar. Jag blev livrädd och helt kall i kroppen. ”Inte nu tänkte jag…” Jag har ett oerhört kontrollbehov och kände att läget inte var rätt just då. Men detta kan jag ju verkligen inte styra över. Bebis kommer när hen vill och det måste jag tänka på…

Mysig kort promenad till Djurgården

fikaaaa

så gott med frasiga våfflor

gårdagen med dessa 🙂

  Vackra stad

nyvaken liten älskling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *