Välkommen april

Hej kompisar!
Igår jag gick inte utanför dörren. Jag sov och vilade precis hela dagen och det behövde jag. Medans jag har sovit har Livia vänt upp och ned på HELA lägenheten. Hon har grovstädat allt. Destillerat, kalkat av, rengjort både diskmaskin och tvättmaskin. Hon har köpt massa nya tvättredskap som hon ”lekt med”. Jag tror att hon ”boar” på sitt sätt och det via städning. Jag har ju läst att många partners kan drabbas av gravidsymptom som dessa och jag tror absolut att hon är en av dessa.  Inte mig emot att hon städar, men jag känner ändå dåligt samvete över att jag inte förmår mig att hjälpa till just nu. Igår eftermiddag kom mina fantastiska svärföräldrar med påskmiddag som vi åt tillsammans. Lammstek stod på menyn och Leonard älskade det. Efter maten gick jag och la mig igen. Jag hade som sagt noll energi igår..

Idag har jag i alla fall varit ute och det var så himla skönt. Jag har vaggat mig fram till apoteket och sedan vidare till vårt lilla fik här. Jag blir ju galen av att bara vara inne och i sängen. Vi fikade länge och det var supermysigt. Vi pratar mycket med Leonard om att det är nära nu. Han förstår så mycket, men jag tror knappast att han förstår vad som komma skall. Det gör ju knappt vi mammor.

Nu i eftermiddag ska vi bara äta massa god mat, kolla Robinsson och mysa. I morgon är jag redo för vardagen igen. Men vardagen kommer mestadels spenderas hemma fram till bebis kommer.

Ready to pop Detta lättar lite grann på min hemska halsbränna… älsklingen <3  Detta var jag igår.. Iklädd Livias sovtröja hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *