Bloggflöde

Påskafton hemma i Arvika

Hej bästa läsare 🙂
Jag hoppas att ni har en underbar påsk tillsammans med dem ni älskar. Jag har haft en sån fin dag med min familj. Jag startade denna påskafton med en härlig brunch tillsammans med Livia, mamma och pappa. Vi gjorde ägg och räkmackor och en massa gott till. Efter detta blev det en fin och solig promenad i skogen. Tänk vad mycket man kan uppskatta tät skog och frisk luft.
När vi kom in efter promenaden började vi förbereda för en sen lunch. Min bror, hans flickvän och min brors son kom över på middag. Innan all mat var redo att ätas gömde vi våra ägg. Det är lite av en tradition att gömma ägg på påskafton 😀
Dagen har varit så lyckad och jag har mått så bra idag. Efter en massa mat, godis och mys med familjen blev det ännu en promenad för att gå och köpa Bingolotter. I morgon ska vi spela!

Jag och min söta brorsson Han hittade sitt ägg väldigt snabbt. Ägget till min älskling

<3 <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *