Bloggflöde

Jollyroom spjälsäng

– Reklam för Jollyroom –

Hemma hos oss är förberedelserna för bebis igång på riktigt. Det känns fortfarande så overkligt att vi börjat kika på vagnar, beställt hem en spjälsäng och bädda sängen. Jag kan ännu faktiskt inte förstå att jag bakar ett litet liv i min mage. Vi är snart halvvägs och så snart jag känner sparkar eller rörelse i magen kommer det nog bli mer verkligt 🙂

I detta inlägg ska jag visa er några favoritprodukter som vi har fått hem i samarbete med Jollyroom. Denna butik har allt för bebis och barn. Jollyroom är verkligen den butik jag surfar in på först när jag ska handla till bebis. Hos Jollyroom hittar du allt från kläder till barn-möbler, vagnar och bärselar. Ja, helt enkelt allt du kan tänka dig.

Jollyroom spjälsäng <– här (klick)
Jollyroom Mobil till spjälsäng <– här (klick)
Jollyroom spjälsängsskydd <– här (klick)

I vår senaste beställning låg en spjälsäng, spjälsängsskydd med matchande sänghimmel och en fin spelande mobil som vi satt över sängen.

Jollyroom spjälsäng Vi älskar denna mobil, den både snurrar och spelar musik om man vill. Vi kör på ett grått och vitt tema med lite rosa inslag 🙂 Hoppas lilla L älskar färgerna lika mycket som vi gör.

Jollyroom spjälsäng Sängen går enkelt att justera i höjd. Finns tre olika nivåer. Vi har läget högst upp just nu.

Kan inte bli för mycket volanger. Detta spjälsängsskydd är så fint.

Sängbygge av Jollyrooms spjälsäng

Livia klarade allt själv på 10 minuter. Jag satt i sängen och kollade på 🙂 Det är väldigt enkelt att bygga ihop spjälsängen då man mest ska skruva ihop färdiga delar.

Ignorera vårt hemska flyttkaos. Snart flyttar vi och då kommer vi få inreda ett helt barnrum 🙂

Så enkel att “bygga” ihop 🙂

Att bädda är ju roligast 🙂

Vi är så nöjda och älskar denna Jollyroom spjälsäng så mycket 🙂

Jollyroom spjälsäng omdöme

Via länken högst upp kommer ni till den spjälsäng från Jollyroom som vi klickade hem. Vi är väldigt nöjda då den var så lätt att sätta ihop. Den är så stilren, smidigt, stabil och lätt att förflytta då den inte väger mycket. Sängen har som jag nämde innan tre olika nivåer vilket gör att barnet kan växa i den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *