Påsken i Småland

Hej älskade!
Jag vill mest bara kika in och säga att vi har det fantastiskt underbart här i Småland. Vi kom hit under fredag förmiddag och sedan dess har våra dagar varit maxade. Jag har inte velat uppdatera bloggen och Instagram så mycket. Har velat ta vara på dagarna som varit. Under fredagen var vi på gården hos familjen som vi bor på. Det är en idyll här. Allt är så fantastiskt vackert, lugnt och så avslappnande på något sätt. Efter att vi kom fram i fredags så blev det en väldigt lång promenad. Jag och Livia turades om att ha Leonard i selen. Han vill verkligen vara på oss hela tiden, men det är mysigt och jag njuter av det. Dock är han tung och det kan snabbt bli tröttsamt för ryggen. Under promenanden gick vi förbi en massa gamla vackra hus, vidare mot hamnen och sedan in till Loftahammar. Här hälsade vi på en släkting till familjen vi bor hos.

Jag ska berätta mer om resan i andra inlägg. Ni vill jag visa lite bilder från långfredagen och påskaftonen i Loftahammar. Småland ät oerhört fint och trevligt!

Bilresan gick så mycket bättre än vad jag trodde 🙂 så glad för det! Så fort vi kom fram till Loftahammar blev det bus med Leonard  Blåsig men härlig promenad Såå fina hus överallt Utsikten var magisk  Mina älsklingar Påskmat  Leonard napade  Från en av alla promander Mammas påskgubbe  <3 Älsklingen fick så mycket fint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.