Bugaboo rabattkod

Bugaboo rabattkod

I ett betalt samarbete med Bonti

Hej bästa läsare 🙂 I detta inlägg vill jag prata om Bugaboo och hur fantastiskt nöjda vi är med vår barnvagn ifrån dem. Att köpa en vagn från Bugaboo är minst sagt en investering. Smidigare vagnar som uppfyller de flestas behov är svårt att hitta idag. Sedan är ju vagnarna också fantastiskt fina. Just nu får ni 20% rabatt på Bugaboo via bonti. Rabatten dras av via länken nedan.

Bugaboo rabattkod <– shoppa här

Koden: out315 ger er hela 10% extra i rabatt 

Givetvis har jag en Bugaboo rabattkod till er. Ni är många som frågat efter en och nu äntligen kan jag erbjuda detta. Erbjudandet aktiveras via länken ovan. Koden gäller på Bugaboo.

Bugaboo rabattkod Bugaboo rabattkod

Bugaboo Donkey omdöme

Vagnen vi valde att investera i är en Bugaboo Donkey. Vagnen som växer med familjen. Bugaboo Donkey går att förvandla från en Mono (för ett barn), Duo, eller twin. Just nu kör vi varianten Mono då vi har ett barn påväg och inget sedan tidigare. Bugaboo Donky är verkligen en vagn med flera utföranden. Till Bugaboo vagnarna kan man köpa till alla möjliga tillbehör som du behöver för att underlätta vardagen.

Bugaboo Donkey kommer i flera olika färger.  Barnvagnssuffletten finns i flera olika glada färger, men även i svart ifall du vill ha samma färg på hela barnvagnen.

Bugaboo erbjuder en rad olika barnvagnsmodeller att välja mellan på.  Som förälder vill man ju givetvis ge det bästa till sitt barn eller sina barn. Bugaboo Donkey har använts av många föräldrar i flera år och den har fått fantastiska recensioner Bugaboo Donkey – vagnen uppfyller alla de höga säkerhetskraven som är ett måste på dagens barnvagnar. Testa så får ni se 🙂
Vad har ni för typ av vagn idag? Är ni nöjda med era val? Går ni i tankar av att byta vagn kan jag varmt rekommendera en Bugaboo. Finns ingen vagn man kan känna sig så säker med som denna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *