Personliga smycken

Personliga smycken

Inlägget är i ett betalt samarbete med Safira

Mina smycken håller jag så kärt. Jag har hela tre stycken smyckesskrin staplade på varandra i mitt sovrum. Jag älskar varenda en av dem. Jag har alltid älskat smycken, speciellt örhängen. Mina favoritsmycken kommer från Safira <3 Jag har haft deras smycken dagligen i flera år och jag tycker verkligen att dem levererar. Safira har smycken för alla olika stilar, tycke och smak. Deras smycken ligger också bra i pris tycker jag.

Personliga smycken

Att få ett personligt halsband eller armband med gravyr kan ju vara den finaste gåvan man kan ge sin förälder, partner eller vän. Hos Safira har du möjligheten att gravera både halsband, armband, manschettknappar och ringar. Du kan både gravera in namn, datum eller kanske bara en bokstav. Din fantasi sätter stopp för vad du vill gravera 🙂
Förmedla din kärlek med ett smycke från Safira. Ett graverat smycke är mitt ett tips på en säker gåva till någon du håller kärt. Jag har själv både halsband och ringer graverade från Safira. Så nöjd!

Innan jag visar er mina favoriter från Safira vill jag dela med mig av en Safira rabattkod.
Med koden EMMAJENNIE20 får ni hela 20% rabatt.

Shoppa hos Safira här (klick)

Personliga smyckenDenna fantastiska ”knot ring” är ju sååå fin. Den är helt klart min nya powerring. Visst är den fin? Jag har letat efter en sån här ring och nu är den min. Så glad!

Personliga smyckenHär ser ni också några av mina favorit smycken från bästa Safira.  Personliga smyckenBåde örhängena, halsbandet och ringen är såklart från Safira. Jag är helt klart en silverperson. Men kan matcha med lite guld ibland. Gillar att blanda. Är du en guld eller silverperson?

Hoppas ni gillade detta inlägg och att ni fick lite inspiration. Glöm inte att använda min Safira rabattkod när du ska shoppa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *