Influencer marketing summit 2022

Igår fick denna morsa äntligen komma ut lite på kvällskvisten. Det var på tiden! Har känt mig så less på att bara vara hemma hela tiden. Jag tog en taxi till Quality hotell i Solna där jag var inbjuden till mässan ”Influencer marketing summit 2022”. Jag tog med mig min vän och businesspartner Jennie. Vi är proffs på att mingla tillsammans. Vi hittade så mycket nya spännande människor att connecta med. Likväl hittade jag gamla kontakter som jag bara mailat med. Himla kul att ses i verkligheten. Jag älskar att de flesta av mina samarbeten varat så länge. Jag har verkligen byggt upp som en relation med mina kontaktpersoner. Sådant älskar jag! Jag och Jennie drack bubbel, pratade, dansade lite och hade det så trevligt. Med oss hem fick vi en fin goodiebag. Tack snälla för en fin kväll!

Ser så mycket fram emot fler såna här kvällar och tillställningar. Det ger mig så mycket.
Här kommer lite bilder från kvällen

Mitt hår har verkligen vuxit!!! Jag ska berätta mer om vad jag har gjort. Jag känner mig lite som ett lejon här. Haha! På tal om hår så ska jag boka en en tid för toppning. Det behövs efter sommarens all sol och bad.

Hade på mig ett sprillans nytt set som jag älskar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *