Petit Marche

Årets varmaste dag var i går eller vad säger ni? Hur som helst är det helt fantastiskt och jag bara njuter 🙂 Jag mötte upp Patricia vid 11 igår och tillsammans promenerade vi genom Humlegården och upp mot Petit Marche. Denna plats kan vara den sötaste jag skådat. Jag skulle säga att Petit Marche är Stockholms minsta blomstermarknad med tilltugg. Här kan man köpa helgens vackra blommor samtidigt som man avnjuter en kaffe. Givetvis tog vi en liten fika. Om man är mer hungrig än så finns det matiga alternativ som mackor. Bra att veta! Efter fikat promenerade vi runt och sedan vidare till Kungsträdgården för att checka körsbärsblomningen. Detta får jag ju inte missa! Blomningen är ju en stor del av mitt liv haha!

Idag har jag varit iväg på en behandling hos min hudterapeut. Vi har tagit bort en massa leverfläckar på kroppen. Såna fläckar som stör mig och gör ont. Behandlingen är INTE alls smärtfri, men det blir så bra efteråt.
Nu är jag hemma igen och kvällen kommer spenderas med packning. I morgon åker vi till Arvika för att fira påsken i efterhand tillsammans med mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.