Babylove – väggdekoration

I ett samarbete med Babylove

Hej vänner! I detta inlägg ska vi prata om inredning av barnrum.
Det finns inget roligare än att inreda barnrum tycker jag. Det är oftast en fantastisk upplevelse för både föräldrarna, så är det i alla fall hemma hos oss. Jag har dock tyckt att det varit en utmaning att skapa ett rum som är både funktionellt och inspirerande för Leonard. Men nu känns det som vi lyckats. Han stormtrivs och det känns så roligt! Efter förvaringsdelen så har dekoration av väggar varit det absolut svåraste, jag vill ha en ombonad känsla, men ändå inte ha det för ”plottrigt”. Leonard älskar djur och det var då idén kom…

Babylove – väggdekoration

Jag googlade runt lite på vad jag skulle kunna pryda väggen med ovanför hans säng och då kom jag in hos Babylove. Denna butik har jag handlat från innan och deras produkter är fantastiska. Välgjorda, unika och så så fina.
Jag skulle säga att Babylove är proffs på väggdekorationer. Här hittar du fantastiska mjuka djur att hänga på väggen, sagolika stickers, speglar, krokar och mycket annat. Tips, tips!

Vi beställde denna (nedan) fantastiska väggdekoration i form av en creamfärgad björn. Denna är gjord av linne som gör att björnen är väldigt mjuk och oerhört vacker! Björnen levereras med påsydda hängare vilket gör den så smidig att hänga upp.

Handla hos Babylove här <– klick
Med koden EMMAJENNIE10 får ni 10% rabatt på hela ert köp!

 

Babylove - väggdekoration Babylove - väggdekoration  Förutom väggdekorationen beställde vi ett fantastiskt fint babygym från Kid’s Concept i färgen naturvit till bebis. Leonard ville inviga detta så fort det levererades. Hehe! Babylove har många olika varumärken i deras shop så spana in!

Dessa figurer till babygymet beställde vi också. Dessa kommer från Jabadabado.

Babylove - väggdekorationså här kan kan ligga läänge och bara mysa. Vår stora lilla pojke <3

Spana in Babylove – väggdekoration för en massa inspo!

Läs mer: Beemoo Easy Fly Lux 4 Sulky omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *