Plisserad kappa från Sandro

Hej älskade ni <3
Vilken värme Stockholm har bjudit på idag 🙂 I morse sprang jag en massa ärenden i fältöversten. Behövde nya underkläder och fick med mig både trosor och bhar. I en nude färg, perfekt bas som passar under allt. Jag har verkligen varit dålig på att unna mig nya underkläder, men nu så! Jag köpte även lite annat på stan och det var så skönt att shoppa när ingen annan var ute haha. Hängde verkligen på butikslåset kl 10. Ett tips är att shoppa då, för ”alla” andra är ju på jobbet denna tid. Medans jag sprang ärenden var Leonard med sin mormor. Nu är jag hemma efter att ha hämtat en massa paket.

I morgon kommer min mamma hem till oss, Leonards andra mormor. Det är nämligen så att jag och Livia ska ta in på hotell för en helg med mys så mormor kommer hit och är med Leonard. Så glad för att dem ska ha en helg tillsammans.
Nu till något helt annat.  Jag bara måste få visa er mina nya älskade kappa från Sandro. Den är plisserad, precis den typ av plagg som jag älskar. Så klassiskt och fint. Ni hittar kappan här (klick) – adlink

Plisserad kappa från Sandro

Plisserad kappa från Sandro

En reaktion på ”Plisserad kappa från Sandro

  1. Ursläcker kappa! Det är verkligen värt att unna sig kläder man verkligen vill ha som sitter bra för det blir mer värt i slutändan. Nya skor är verkligen jobbigt, jag brukar töja ut dom lite med att stoppa dom under natten för jag får så himla lätt skoskav.

    Älskar att shoppa när ingen annan gör det, värt ta ledigt för slippa stressen om annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *