Meds egna varumärke

Inlägget är i ett betalt samarbete med Meds apotek

Jag har en sån fantastisk kärlek till onlineshopping och inte minst nätapotek. Det finns inget smidigare än att göra shoppinglistor hemma i lugn och ro för att sedan beta av dem online. Det är så otroligt trevligt och smidigt tycker jag! Uppskattar dessa onlintjänster ännu mer sedan jag fick barn.
På tal om nätapotek så vill jag tipsa om en favorit…

Jag har varit kund hos Meds sedan dem lanserades och jag har alltid varit så nöjd. Meds är mitt absoluta favoritapotek online och dem har aldrig gjort mig besviken. I dagarna kom min senaste leverans ifrån dem och denna gång blev det en salig blandning av produkter. Majoriteten av produkterna denna gång kommer ifrån Meds egna sortiment. Jag har handlat dem tidigare och jag tycker dem är super på alla sätt. Lite lägre pris, men samma kvalité.

Meds egna varumärke

Hos Meds kan du handla deras eget märke under namnet ”Meds by Meds”. I deras sortiment hittar du vitaminer, reseförpackningar, tvålar,  make up tillbehör, kläder och en massa mer varor värda att span in. Jag älskar deras egna varumärke då det håller en hög kvalité till ett superpris. Deras vitaminer innehåller fler vitimainer än andra varumärken och priset är mycket lägre. Win-win skulle jag säga!
Har ni testat Meds by Meds och vad tycker ni? Har ni inte testat så kan jag varmt rekomendera deras produkter.

Handla Meds By Meds här (klick)

Så här ser dem ut. Fina va? Jag har länge ätit deras vitaminer. Men denna gång köpte jag även en makup-svamp, nagelsax och detta kit med reseförpackningar. Perfekt inför sommarens alla resor!

En reaktion på ”Meds egna varumärke

  1. Älskar Meds, köpte häromdagen på kvällen och hade leverans på morgonen på dörren vid 10-tiden. Jag ville verkligen ha varorna direkt, dom har verkligen brett utbud. Jag jobbar med shoppinglistor och betar av när Meds väl har kampanj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *