polarn och pyret pyjamas vuxen

polarn och pyret pyjamas vuxen

Livia överraskade oss alla med en matchande superfin pyjamas från Polarn och pyret. Den är så härlig, perfekt tjock och fin. Jag och Leonard har den rosa randiga och Livia har den brun randiga. Vilken fin överraskning. Personligen tycker jag att denna så kallade ”pyjamas” fungerar som ett vanligt plagg på dem små. Dessa mörka och kalla dagar är det så mysigt att bara vara hemma och mysa.

Idag är Livia och Leonard iväg på kusin-kalas, men jag är hemma. Som jag sagt tidigare så har jag hur mycket som helst att göra. Jag har betat av min ”att göra lista” så gott det går idag och det känns skönt. Det går inte att jobba med en ettåring här hemma, vilket är förståeligt. Jag har aldrig ens räknat med att jag ska kunna jobba när jag är hemma med honom. Livia är en klippa som hjälper mig så mycket. Hon tar sig tid att hjälpa och underlätta för mig. Vi är ett bra team. Självklart hade jag också velat hänga med på kalas, men ibland måste man ta tag i sina måsten och idag var det en sån dag.

Hoppas ni har en mysig lördag!

polarn och pyret pyjamas vuxen <– shoppa här (reklamlänk)

   polarn och pyret pyjamas vuxenHur söt är inte lillälsklingen i sin nya pyjamas från Polarn och pyret.

polarn och pyret pyjamas vuxenSå mysigt att matcha med en mini.  polarn och pyret pyjamas vuxenBra jobbat Polarn och pyret med denna vuxenpyjamasDessa pyjamaser är ju ett superfint julklappstips. För vem vill inte matcha sina barn? det är ju hur gulligt som helst. In på Polarn och pyret och kika veta 🙂

Läs mer: polarn och pyret rabattkod för nya medlemmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *