Bloggflöde

Portofino Italien – och vart jag vill resa nu

 Hej på er <3
Jag sitter faktiskt just nu uppkrupen i soffan och kikar på lite resor. Den 18:e december åker jag och Maria till Thailand, men det känns som att jag inte kan hålla mig med att resa tills dess. Vår standard har ju varit en resa i månaden dem senaste åren, men riktigt så har det ju inte varit i höst. Det har ni kanske märkt.. Men detta beror faktiskt på en sak och det är min hälsa. Jag har varit / och är sjuk och just nu väntar jag bara på att få besked om en operationstid. Om det är så att min operation sker snart så kanske jag hinner med en weekend innan Thailand. Jag hoppas! I vilka fall så vet jag vart jag vill åka. Platsen jag har drömt om och drömmer om att åka till är Nevsehir Kapadokya (Turkiet). Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag vill dit. Det skulle räcka med 3-4 dagar. Om ni inte är bekanta med denna plats så får ni Googla. Ni kommer förstå vad jag menar. Snälla universum…

Här var  jag för exakt ett år sedan… En av dem bättre resorna jag gjort.. Åh!

Portofino Italien. Det kändes som att man var i ett vykort. Sån fantastisk och magisk plats. Så kär…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *