Bloggflöde

Pre pre pre pre friday

Då var måndagen här igen. Veckan är så full av jobb och deadlines. Har aldrig varit så beroende av en kalender som jag är just NU. Jag har så mycket att göra och jag vill helst göra allt perfekt. Det är så jag fungerar och så har det alltid varit. Men med både jobb, avslutade relationer med ett ex som flyttar ut och lite förkylning så blir det ganska mycket för kroppen. Det gäller att planera den tid man har för att maximera jobbet. Sedan får man ju inte glömma bort att sova, det är viktigt har jag fått höra…
Idag har jag jobbat med min underbara kollega Jennie, vi har jobbat med vår nya kund och planerat veckan. Vi brukar i regel ses 1-2 gånger i veckan. Ibland blir det mer och ibland mindre.. Men vi jobbar såklart heltid, men på egen hand. Tycker att detta fungerar väldigt bra. Utöver byrån “Point Media” har jag ju en del andra jobb på sidan av, men det vet ni ju redan om 🙂

Nu ska jag passa på att fota lite samarbeten innan solen går ner helt. Det är alltid svårt att våra “Content Creator” dessa halvår.

Hela min outfit kommer härifrån (klick)  – Adlink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *