Bloggflöde

Vuxenkul rabattkod – emmajennie20

Inlägget är ett samarbete tillsammans med Vuxenkul.se
Hej underbara ni <3
I detta inlägg ska vi prata sexleksaker och allt därtill. Jag älskar att testa nya saker och att experimentera med mina partner. Jag är ingen person som skäms för att snacka sex, snarare tvärt om. Hade jag inte velat dela med mig av mina sexupplevelser hade ju aldrig ställt upp i tv programmet “69 saker du vill veta om sex” hehe. Hur som helst så älskar jag att unna mig nya sexleksaker och att testa dem tillsammans med min partner.
Hos Vuxenkul.se hittar man allt man kan tänka sig för både honom, henne och såklart leksaker för par. Vuxenkul utlovar en 100% diskret och snabb leverans så att du förblir en anonym shoppare. Efter att jag la min beställning kom min leverans redan dagen efter. Detta kan kallar jag sjukt snabb leverans. Vuxenkul har ett enormt utbud, det bästa jag någonsin upplevt. Dem har allt man söker efter och kvalitén på sortimentet är så bra.

Med min rabattkod Emmajennie20 får ni just nu hela 20% rabatt på HELA SORTIMENTET


(rabatten gäller även på Rea) 

Om ni är sugna på att besöka deras fysiska butiker så hittar ni Vuxenkul i Göteborg. Vuxenkul finns både på Backaplan och på Stigs Center. Båda butikerna drivs av Christian Nilsson och hans pojkvän Eskil Grahn som även jobbar som influencer. Eskil har hela 83.500 prenumeranter och givetvis är jag en av dem hehe. Ni kan följa Eskil här (klick) . Om det är någon youtuber jag följer slaviskt så är det Eskil, finns ingen som honom och det finns ingen på youtube som är så underhållande.

Nu ska jag berätta för er vad jag beställde från Vuxenkul…. I den diskreta beiga lådan låg en Satisfyer pro 2 (Next generation). Jag har testat denna ett par gånger och den är helt klart en av  mina absoluta favoriter när det kommer till sexleksaker. Satisfyer pro är verkligen ingen vibrator som många tror. Utan den pulserar snarare än vibrerar. Den fungerar alltså helt beröringsfritt. Det är svårt att förklara mer, men en sak som är säker är att ni MÅSTE testa den. En liten rolig grej om Satisfyer pro 2 är att den säljer mest av alla leksaker i världen. Se till att skaffa dig din egen nu. Ni hittar den här (klick)

Se också till att följa Christian och Eskil på Instagram. Hos Christian hittar man just nu (och lite då och då) en tävling som ni måste se till att vara med i <3

 

Unna dig och din partner en ny leksak hos vuxenkul.se med min kod får ni 20% rabatt 🙂
Hos vuxenkul hittar man mycket annat än bara leksaker… Här ovan är två andra favoriter som man kan hitta hos dem.
massageljus här (klick)  // Massageolja här (klick) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *